På den igen…

Standard
Skuffelsen over min indsats/præstation den 29. er ved at have lagt sig. Jeg har fået tingene lidt på afstand, fået analyseret, fået ærgret mig tilstrækkeligt, fået mærket oplevelsen (for det var også en kæmpe oplevelse), fået brugt alle de dumme undskyldninger og fået sagt til mig selv, at der er to veje man kan gå i forhold til at bearbejde løbet: 1: bruge alle mulige undskyldninger for, hvorfor det ikke gik som håbet eller planlagt eller 2: Sige til sig selv, at undskyldninger sjældent ændrer på resultatet, så hvorfor bruge tid på dem – det gælder bare om at lære af sine fejl og gøre det bedre næste gang.
Målsætningen hedder stadig under 2 timer i løbet af 2014, gerne til Århus City den 8/6. Fejlene jeg skal lære af er blandt andet ikke at være for styret af min FR305, blive bedre til ikke at lade mig gå på af de ting jeg ikke kan ændre fx at vi løb så tæt, hvilket gjorde det svært for mig at finde mit eget tempo og så havde jeg ikke trænet nok i målsætningstempo.
Sammen med en kollega har jeg nu lavet et nyt træningsprogram frem mod 8/6. Der er stadig en kort feel good tur mandag, intervalpas onsdag og om fredagen er den mellemlange tur blevet til en mellemlang tempotur, søndagens træning er stadig en langtur. Se programmet her: ProgramAarhusCity
I denne uge har jeg endnu ikke været ude at mærke benene i løb, men i morgen snører jeg skoene til en kort tur og jeg GLÆDER mig!
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s